Geschiedenis

Fijnmechanische Industrie (FMI) Poeth b.v. werd in 1969 door H. Poeth opgericht. Het bedrijf manifesteerde zich vanaf het begin tot een vakbekwame en betrouwbare toeleverancier en partner op het gebied van verspanende bewerkingen. FMI Poeth is niet alleen toeleverancier maar tevens meedenker op het gebied van frezen en draaien.

In 1995 werd besloten om het bedrijf in een nieuw jasje te steken en een jaar later volgde de verhuizing naar het industrieterrein in Herkenbosch, dat grenst aan het industrieterrein van Roermond. Uiteraard werd met de nieuwbouw het machinepark hier en daar uitgebreid.

Het huidige machinepark is ingericht op het vervaardigen van zowel prototypes als het produceren van kleine en/of middelgrote series. Diverse gerenommeerde bedrijven in de halfgeleider, - lucht en ruimtevaart, - en medische industrie, behoren reeds tot de vaste klantenkring.

Door een grote mate van flexibiliteit, gekoppeld aan korte schakels in de bedrijfscultuur, is FMI Poeth in staat te voldoen aan de meest uiteenlopende wensen van de klant.

Kortom: FMI Poeth is klaar voor de toekomst, een toekomst vol precisie.

FMI Poeth bv

Veldweg 37
6075 NL Herkenbosch
Industriepark Roerstreek

www.poethbv.nl
fmi@poethbv.nl
Tel. 0475-535151
Fax 0475-535373